Nowe książki polskich celebrytów – Gessler, Rozenek, Starmach
Wiadomo, nie samą „ścianką” gwiazda żyje. Niektórym znanym ze szklanego ekranu zdarza się także napisać jakąś książkę. Nie zachęcamy jednak do czytania wszystkiego, co wyjdzie spod ich pióra. Aby ułatwić Wam zadanie, wybraliśmy przydatne i inspirujące nowe książki polskich celebrytów, którzy naprawdę znają się na rzeczy. Pragniecie zorganizować ślub marzeń, szukacie dobrej restauracji lub po prostu brakuje Wam pomysłu na obiad? Nasze gwiazdy spieszą z pomocą!
Nowe książki polskich celebrytów
Poziomki 2017/2018. Gdzie najlepiej zjeść i wyspać się w Polsce Magda Gessler
Magdę Gessler można kochać lub nienawidzić. Ale wszyscy zgodzą się, co do tego, że ta propagatorka dobrej kuchni zna się na swoim fachu, jak nikt inny. I jeśli już poleca jakiś lokal, to z pewnością można tam dobrze zjeść. Poziomki to jej przewodnik po najlepszych hotelach i restauracjach naszego kraju. Powstał z miłości do Polski, jej niezwykłych smaków, różnorodnych produktów oraz urokliwych miejsc. Gessler odwiedza zarówno luksusowe hotele, jak i maleńkie pensjonaty, w których pracują prawdziwi pasjonaci, serwujący najlepszą kuchnię. Jeśli stawiacie na jakość, lubicie regionalne potrawy i nie boicie się próbować nowych rzeczy, Poziomki to książka dla Was.
Perfekcyjny ślub Małgorzata Rozenek-Majdan
Ślub Małgorzaty Rozenek i Radka Majdana był wydarzeniem sezonu. Perfekcyjna para, perfekcyjna uroczystość i równie perfekcyjne przyjęcie. Wam też marzy się idealne wesele? Małgorzata Rozenek-Majdan w swojej najnowszej książce podpowiada, jak je zorganizować. Bez stresu, zbędnych wydatków i bólu głowy. Udany ślub to tylko kwestia dobrej organizacji, nieważne czy planujecie wielką imprezę, czy kameralny plener dla najbliższych. Poradnik Małgorzaty Rozenek jest praktycznym planerem, który pomoże Wam w podjęciu najważniejszych decyzji oraz uporządkuje tok przygotowań, abyście mieli pewność, że ten dzień będzie wyjątkowy.
Pyszne obiady Anna Starmach
Pyszne obiady to książka kucharska dla tych, którzy na co dzień są wierni niedzielnemu rosołowi i mielonym, ale chcieliby wprowadzić nieco urozmaiceń w swoim tradycyjnym menu. To także świetna propozycja dla wszystkich spragnionych nieoczywistych smaków. Ania Starmach w swojej najnowszej książce proponuje potrawy, które nie wymagają wielkich, kulinarnych umiejętności (umówmy się – większość z nas nigdy nie trafi do MasterChefa). Autorka stawia na prostotę i łatwość w przygotowaniu, w myśl zasady, że obiad ma być małą, codzienną celebracją zarezerwowaną dla najbliższych, a nie wyczerpującym obowiązkiem.