Tanie książki kucharskie – nawet do 40% ceny rynkowej!
Prawdziwa gratka dla miłośników dobrej, zdrowej, szybkiej i smacznej kuchni. TaniaKsiazka.pl w związku ze zbliżającą się premierą fenomenalnej książki: Fermentacja warzyw Christophera Shockey’a i Kirsten Shockey, przecenia książki z kategorii Kuchnia, diety i przepisy nawet o 40%. Mniam. 🙂 Wyjątkowo tanie książki kucharskie kupicie do 7 listopada.
Pamiętacie dawne książki kucharskie, z pożółkłymi stronami, dużą ilością tekstu i przede wszystkim “ciężkimi”, kalorycznymi przepisami? Czasy tych książek dawno przeminęły. Współczesne książki z przepisami są kolorowe, pięknie wydane, ale co najważniejsze zawierają tajemnice najpyszniejszych, najzdrowszych i sprawdzonych przepisów, które każdy może zastosować we własnej kuchni. Sprawdźcie poniżej tytuły książek, które szczególnie Wam polecam. Dla każdego coś miłego. 🙂
Tanie książki kucharskie: Fermentacja warzyw Christopher Shockey Kirsten Shockey
Fermentowanie warzyw to prawdziwy kulinarny fenomen i niezwykle popularny trend, który zapoczątkowała między innymi książka Dzika fermentacja Sandora Ellixa Katza. Okazuje się, że fermentacji możemy poddawać najróżniejsze warzywa, uzyskując niecodzienne smaki i prawdziwe kulinarne specjały np. kiszone paluszki marchewkowe. Ta książka to nie tylko przepisy na zaskakujące potrawy i przystawki, ale także propozycja niezwykle zdrowej, szczególnie zimą, kuchni, którą można mieć na własnym stole każdego dnia.
Tanie książki kucharskie: Nowa jadłonomia Marta Dymek
Oczywiście w tym zestawieniu nie mogło zabraknąć Nowej Jadłonomii Marty Dymek. Ta książka to prawdziwy fenomen i jeden z największych kulinarnych bestsellerów. Marta Dymek specjalizuje się w kuchni wegańskiej. Właśnie w tym duchu proponuje czytelnikom aż 100 przepysznych potraw, a niektóre przygotowuje się z liści! Książka jest napisana niezwykle czytelnie, pięknie wydana, a przepisy są przedstawione możliwie najprościej, aby każdy mógł cieszyć się zaletami kuchni wegańskiej.
Tanie książki kucharskie: Fit słodkości Kinga Paruzel
Większość osób kojarzy odchudzanie z wyrzeczeniami. Nie wiedzą, że tak naprawdę to nie kwestia ilości spożywanego pożywienia, ale głównie przestrzegania spożywania potraw o niskim indeksie glikemicznym. Jeżeli będzie wybierać zamiast banana, maliny i zamiast ciasta kajmakowego – ciasto czekoladowe z fasoli, nie przytyjecie. Oczywiście zajadając się wszystkim ponad miarę – jesteśmy w stanie „zmobilizować” nasz organizm do odkładania pożywienia w formie tkanki tłuszczowej, więc wszystko w ramach zdrowego rozsądku. Sprawdźcie, jak pysznie można jeść fit i to same słodkości!
W kategorii: Kuchnia, diety i przepisy znajdziecie ponad 2000 książek kucharskich, znanych i nieznanych autorów, poświęconych każdemu rodzajowi kuchni. Delektujcie się przepisami z całego świata i odkrywajcie swoją nową pasję! Nową promocję TaniaKsiazka.pl znajdziecie tutaj>>>